USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ріо-де-Жанейро під час стрілянини в метро загинули 25 людей

6 Травня 2021 20:45
Під час спецоперації бразильської поліції на півночі Ріо-де-Жанейро в районі Жакарезіньо (район з фавелами) вранці 6 травня сталася стрілянина, внаслідок якої загинули 25 людей. Операція проводилася в рамках боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на globo.com.

Повідомляється, що в результаті перестрілки в районі Жакрезінью загинули 24 підозрюваних члени злочинного угруповання, а також один офіцер поліції.

Поранення також отримали два пасажири поїзда і два поліцейські.

Globo зазначає, що поліцейська операція проти членів банди почалася в північному районі Ріо-де-Жанейро і тривала кілька годин. Угрупування займалося розповсюдженням наркотиків, вбивствами, викраденням дітей і підлітків, викраденням автомобілів і потягів.

Як зазначає Globo із посиланням на платформу Fogo Cruzado, таке число жертв під час поліцейської операції стало найбільшим з 2016 року, коли почали вести таку статистику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus