USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У росіян залишилося ракет на кілька масштабних атак, – Буданов

6 Грудня 2022 20:10
На озброєнні російської армії залишилося ракет ще на кілька масованих ракетних ударів по Україні, після чого вона вийде у повний нуль.

Про це в ефірі національного телемарафону сказав начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, передає УНН.

«Запаси високоточного озброєння у Росії вже підходять до завершення. Вони вже давно увійшли у критичний мінімум. Однак, як бачимо, вони вирішили йти до кінця, тобто до нуля. Що, в принципі, дуже погано для самої РФ», – зазначив Буданов.

Він додав, що виробництво нових російських ракет триває, але їхня кількість невелика порівняно з тою, яку вони застосовують під час атак.

«Якщо говорити про конкретні цифри та обсяги: нещодавно міністр оборони оприлюднив цю інформацію. Реально у них залишилося ракет ще на кілька масштабних атак, і вони вийдуть на повний нуль. Як ми бачимо, вони впевнено до цього йдуть. Виробництво нових досить обмежене і виробляється лише кілька типів високоточного ракетного озброєння», – сказав Буданов.

Нагадаємо, у Міноборони Великої Британії назвали причинами скорочення вильотів авіації РФ над Україною високу загрозу, що зберігається з боку української ППО, обмеження льотного часу російських літаків і погіршення погоди.

Додамо, деякі з крилатих ракет, які Росія запустила по цивільній інфраструктурі України наприкінці листопада, були зроблені через кілька місяців після того, як Захід ввів санкції, покликані позбавити Москву компонентів, необхідних для виробництва цієї зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus