USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ракети в Росії ще не закінчуються: експерт оцінив, скільки масованих атак можуть влаштувати окупанти

16 Жовтня 2022 07:44
У Росії не закінчуються ракети, адже у неї залишився величезний запас радянських ракет, і війська РФ можуть влаштувати ще кілька хвиль масованих атак по Україні, яких завдали напередодні.

Про це військовий експерт Михайло Самусь розповів під час телемарафону «Єдині новини», передає ТСН.

«Ракети, очевидно, ще не закінчуються. Тобто є в них певний запас. Кілька таких хвиль вони можуть собі ще дозволити. Хоча наслідки потім можуть бути такими, що при виникненні загострення на іншому напрямку, наприклад, Центральна Азія, Кавказ, Китай, у них вже не буде достатньо своїх високоточних ракет. У них є багато ракет старих, якими вони можуть закидати територію України», – розповів Самусь.

Читати ще: Резніков розповів, скільки іранських дронів залишилося у РФ

«Тому ми й говоримо постійно про створення інтегрованої, комплексної, багатошарової системи протиракетної і протиповітряної оборони для України, створення суцільного радіолокаційного поля, в тому числі з використанням літаків дальнього радіолокаційного визначення. В цьому плані є головні зусилля для України. Не рахувати, звісно, російські ракети. У них справді залишилися величезні запаси радянських ракет», – наголосив експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 16 Жовтня 2022 08:32
А в Україні, ще дуже багато старих, недолугих експертів експертів. Сила їх впливу не значна, та кількісно, кому не лінь....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus