USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У Росії автобус з дітьми злетів у кювет, є загиблі

3 Лютого 2019 13:11
У результаті ДТП за участю автобуса в Калузькій області Росії загинули діти. Кількість загиблих людей зросла до семи, четверо з яких діти. Про це повідомив начальник прес-служби УМВС по регіону Наталія Горохова, передає УНН з посиланням на ТАСС.

«У ДТП загинули семеро людей, серед них четверо дітей», – повідомила Горохова.

При цьому видання уточнило, що 3 лютого на 128-му км дороги Калуга – Вязьма автобус перекинувся в кювет.

За фактом ДТП порушено дві кримінальні справи: за статтею 264 КК РФ («Порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів») і за статтею 238 КК РФ ("Надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело з необережності смерть двох і більше осіб).

Автобус належить індивідуальному підприємцеві, в момент аварії в ньому, за даними МНС, перебувало 48 осіб, в тому числі 33 дитини. Вони їхали в Калугу на змагання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus