USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Росії через пожежу у лікарні загинули 5 людей, підключених до ШВЛ

12 Травня 2020 09:00
П'ятеро людей загинули під час пожежі у відділенні реанімації в лікарні Святого Георга, що у російському Санкт-Петербурзі.

Про це повідомляє агентство ТАСС з посиланням на джерела в екстрених службах, передає Главком.

Усі загиблі були підключені до апарату штучної вентиляції легенів. Четверо з них померли в результаті отруєння чадним газом, у одного відключився апарат ШВЛ.

Як передає УНН з посиланням на видання Фонтанка.ру, пожежа в перепрофільованій під пацієнтів з коронавірусом лікарні Святого Георгія почалася в Виборзькому районі Петербурга вранці 12 травня.

Як заявили в міському ГУ МНС, о 6:23 підрозділи виїхали на Північний проспект, 1, з автоматичного номеру 1-2.

О 6:29 прибув перший пожежно-рятувальний підрозділ. О 6:36 був підтверджений ранг пожежі №2. До 6:55 пожежу вдалося локалізувати.

На місці працюють 15 одиниць техніки МНС і 75 людей особового складу. Вогонь охопив 10 квадратних метрів в приміщенні на 6-му поверсі.

За даними Telegram-каналу Mash, у відділенні було 16 пацієнтів, 11 з яких медики встигли перевезти в інше крило. Усього з будівлі було евакуйовано близько 150 осіб.

Зазначимо, що це вже не перша пожежа з трагічними наслідками у російській медустанові. Напередодні у Москві горіла лікарня для пацієнтів з коронавірусом. В результаті пожежі загинув один пацієнт, три людини постраждали. Причиною пожежі називають загоряння особистих речей.

Нагадаємо, що Росія за кількістю хворих на Covid-19 обігнала Італію і Велику Британію. Однак, попри ріст захворювання Путін скасував карантинні вихідні у Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus