USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Росії літак впав між будинками, є загиблі

7 Листопада 2017 08:15
Літак Ан-2, який виконував приватний рейс в Хабаровський край, розбився в районі селища Екимчана Амурської області, інформує Кореспонент.

Виконуюча обов'язки голови Селемджинського району Лариса Асадча повідомила, що літак летів рекомендованим рейсом в село Удське Хабаровського краю.

"Він злетів, зробив коло і, мабуть, через якусь поломку розвернувся, щоб сісти назад на злітно-посадкову смугу", - пояснила вона.

За словами Асадчої, пілоти не дотягли до злітно-посадкової смуги, і літак впав між будинками. На борту перебували двоє людей без пасажирів.

Один пілот загинув, другий отримав незначні травми.

В Амурському центрі цивільного захисту та пожежної безпеки уточнили, що у літака Ан-2, що розбився, несправність виявилася відразу після зльоту, і пілот ухвалив рішення посадити літак, але не дотягнув до злітно-посадкової смуги і впав за 600 метрів від неї.

Регіональний главк МНС і влада Приамур'я повідомили, що літак загорівся в результаті жорсткої посадки.

Раніше повідомлялося, що 26 жовтня біля берегів Норвегії зник російський вертоліт Мі-8, на борту якого перебували п'ятеро членів екіпажу і троє співробітників НДІ Арктики і Антарктики. Пізніше вертоліт підняли з дна Північного Льодовитого океану, поки знайдено тіло одного загиблого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus