USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Росії впав вертоліт з туристами, 8 загиблих

12 Серпня 2021 10:12
Уночі в Росії на Камчатці впав вертоліт Мі-8 із 16 людьми на борту. Половину зі списків пасажирів та екіпажу вдалося врятувати.

Про це пише 24 канал з посиланням на телеграм-канал LIFE SHOT.

На пошуки людей, які перебували на борту, відправили 45 рятувальників і 8 одиниць техніки.

У вертольоті, що впав на Камчатці, перебували 16 осіб: три члени екіпажу і 13 туристів. Серед них була одна дитина.

Зі списків, оприлюднених у мережі, випливає, що врятувати не вдалося 7 пасажирів і командира судна.
Зазначимо, що за інформацією ЗМІ, літак впав у Курильське озеро. Шансів знайти живими тих, хто наразі зник безвісти, практично немає.

Рятувальникам вдалося знайти деякі речі пасажирів, які були на поверхні води.
Річ у тому, що вертоліт Мі-8 впав у глибоке озеро, вкрите туманом. Уламки вертольота, як повідомляють джерела, лежать на глибині 125 метрів. Як видно з відзнятих рятувальниками кадрів, над водою стоїть густий туман.
Пошукову операцію здійснюють за умов поганої видимості. Найімовірніше, вертоліт впав саме з цієї причини.

Як врятували половину людей на борту

Вертоліт впав в озеро на території Кроноцького заповідника. Працівники за кілька хвилин після аварії опинилися на місці падіння – його визначили за хвилями.

«Ми почули шум вертольота, але не бачили його. Судячи зі звуку, він пролетів над озером і почав повертати в бік кордону. Потім пролунав гучний сплеск – вертоліт вдарився об воду», – розповів інспектор Кроноцького заповідника Євген Денгес.

Відтак на воду спустили два катери і врятували тих людей, які були на поверхні води. Їх підняли на борт і відвезли на кордон. У двох були серйозні поранення. Опісля працівники заповідника об’їхали декілька разів озеро, але нікого живого більше не знайшли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus