USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Росії вторгнення в Україну планували ще в січні. Оприлюднили документи

2 Березня 2022 22:03
Повномасштабне вторгнення Росією на територію України було затверджено та сплановано ще в середині січня, а російські військові знали про це заздалегідь.

Про це свідчать вилучені планувальні документи одного з підрозділів морської піхоти РФ, які оприлюднили у Міноборони.

Як зазначили, до їх розпорядження потрапили планувальні документи одного з підрозділів батальйонної тактичної групи 810 окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту Російської Федерації.

Серед отриманих документів робоча карта, бойове завдання, таблиця позивних, таблиці сигналів управління, таблиці скритого управління, список особового складу тощо.
«Виходячи з отриманої інформації, відомо, що документи на війну з Україною були затвердженні ще 18.01.22 року, а сама операція із захоплення України мала пройти протягом 15 діб, а саме з 20.02. по 06.03.», – інформують у відомстві.

Там наголосили, що підрозділ ворога мав здійснити висадку з ВДК «Орськ» в районі населеного пункту Степанівка-1 та в подальшому діяти з військовими частинами 58 армії РФ, а саме з 177 окремим полком морської піхоти ЧФ РФ. Кінцевою метою цих сил було блокування та взяття під контроль Мелітополя.

«Отже, коли вчергове хтось із полонених скаже, що приїхав на навчання і заблукав, – не вірте! Вони знали, вони ретельно планували і готувались. А російським окупантам скажемо одне: залишайте й надалі свою техніку та таємні документи, вони нам знадобляться, перше – для наших захисників, а друге – для Гааги», – зазначили у міністерстві.

Як ми писали, наразі існує велика загроза, що у найближчі дні у соціальних мережах можуть почати розповсюджувати фейкову інформацію про те, що Президент України Володимир Зеленський оголосить капітуляцію України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus