USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

У російських окупантів побільшало дезертирів, солдати деморалізовані, – Генштаб ЗСУ

10 Березня 2022 08:00
Розпочалася п’ятнадцята добу героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Як повідомляють у Генеральному штабі ЗСУ, сили оборони України продовжують стримувати наступ ЗС РФ у Донецькому, Слобожанському та частині Таврійського операційних районах. Захищають українські міста Харків та Охтирку.

Основні зусилля зосереджуються на недопущенні просування противника в південно-східному напрямку. Триває кругова оборона міста Маріуполя.

Разом з тим, продовжується прикриття державного кордону з Республікою Білорусь.

На Сіверщині українські захисники утримують оборону Чернігова та запобігають просуванню ворога в напрямку Києва.

Угруповання сил і засобів оборони столиці перебуває в постійній готовності до відбиття наступу противника, завдає вогневих уражень наступальним угрупованням окупантів та утримує визначені оборонні рубежі.

На південному напрямку стримують противника у напрямках на Кривий Ріг, Миколаїв, Вознесенськ та населений пункт Нововоронцовка (Херсонської області).

На інших напрямках наші війська проводять стабілізаційну операцію та виконують завдання територіальної оборони.

Війська Повітряних сил Збройних сил України відбивають ракетно-бомбові удари та знищують засоби повітряного нападу противника, забезпечують протиповітряне прикриття важливих об’єктів України та військ.

Протягом останніх двох діб винищувальна авіація та підрозділи зенітних ракетних військ знищили чотири штурмовики Су-25 та два вертольоти ворога.

Противник знизив темпи наступу, його особовий склад деморалізований. Значно збільшилась кількість випадків дезертирства та мародерства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus