USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Рожищенського коледжу – новий директор

16 Квітня 2016 15:28
Рожищенський коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького отримав нового директора.

Ним стала Леся Кіндратівна Недопад. Офіційне представлення директора закладу відбулося 13 квітня.


Про це йдеться на сайті Рожищенської РДА.

На урочисту подію завітали ректор ЛНУВМ та БТ ім. С. З. Гжицького, доктор ветеринарних наук, професор Володимир Стибель, голова профспілкового комітету працівників ЛНУВМ та БТ ім. С. З. Гжицького, доцент Олег Гримак, декан факультету ветеринарної медицини ЛНУВМ та БТ ім. С. З. Гжицького, доцент Юрій Стронський, помічник ректора Андрій Болкун, голова районної державної адміністрації Інна Гайворонська, голова районної ради Андрій Музика, начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимир Нікітін та колектив коледжу.

Зачитавши наказ про призначення нового директора коледжу, професор Володимир Стибель побажав новому керівнику працювати на об’єднання усього персоналу коледжу навколо ідеї створення на його базі потужного навчально-виховного та виробничого комплексу. Це особливо важливо в сьогоднішній час непростих реформ у галузі освіти. Ректор також порекомендував педагогічному колективу коледжу працювати над збільшенням спеціальностей, активізувати профорієнтаційну роботу, а найкращих викладачів коледжу запросив вступати до аспірантури ЛНУВМ та БТ імені С.З.Ґжицького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
спостерігач Показати IP 16 Квітня 2016 23:01
Більшість викладачів проігнорувала представлення нового директора Рожищенського коледжу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus