USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У розвідці Британії викрили справжні причини звільнень командувачів армії РФ

6 Листопада 2022 14:40
У Росії роблять перестановки серед командувачів армії, щоб ізолювати та відвести провину за провал у війні проти України від російського вищого керівництва всередині країни-агресорки.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони Великої Британії 6 листопада, передає ТСН.

Там нагадали, що 3 листопада тимчасовим виконувачем обов’язки командувача військами Центрального військового округу Росії було призначено генерал-майора Олександра Лінькова.

Він змінив генерал-полковника Олександра Лапіна, якого нібито було звільнено з посади наприкінці жовтня 2022 року.

«Якщо підтвердиться, це стане результатом серії звільнень старшого російського військового командування від початку вторгнення в лютому 2022 року. Командувачів Східного, Південного та Західного військових округів було замінено на початку цього року», – інформують у Міноборони Британії.

Вказано, що і чеченський лідер Рамзан Кадиров, і керівник ПВК «Вагнера» Євген Пригожин критикували Лапіна за низьку результативність на полі бою в Україні.

«Ці звільнення є зразком звинувачення вищих російських військових командирів за невдачі в досягненні російських цілей на полі бою. Частково це, ймовірно, спроба ізолювати та відвести провину від російського вищого керівництва всередині країни», – резюмують у звіті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus