USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Румунії перекинувся автобус із 60 українцями. Фото

29 Червня 2018 18:47
Українці, які поверталися з відпочинку у Болгарії, потрапили у ДТП. Автобус, у салоні якого було 60 людей - здебільшого діти, перекинувся, йдеться в ТСН.

Минулося без жертв. На місце аварії прибули 13 "швидких", але допомога знадобилася не всім, а лише трьом юним пасажирам. Їх доправили до лікарень, втім, після огляду, відпустили.

"Наш автобус підрізав якийсь автомобіль... Наш водій ухилився. Автобус плавно ліг на один бік. Ми евакуювали дітей", - каже одна з пасажирок.

За кермом автобуса був теж українець. Поліція причиною аварії попередньо вважає його неуважність.

"52-річний водій з України кермував автобусом з 60 пасажирами у салоні. Через його неуважність автобус перекинувся на правий бік. Відкрито кримінальне провадження за фактом травмування людей", - кажуть місцеві поліцейські.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus