USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Саакашвілі підтвердили, що його лист до Порошенка справжній

19 Грудня 2017 19:38
У мережі з'явилася фотокопія листа, котрого нібито написав президентові України Петру Порошенко лідер політсили "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі. У вівторок, 19 грудня, цю фотокопію поширив на своїх сторінках у соцмережах Facebook та Twitter речник українського президента Святослав Цеголко.

Згідно з текстом листа, написаного від руки російською мовою з орфографічними та пунктуаційними помилками, Саакашвілі буцімто закликає Порошенка до зустрічі для обговорення деескалації ситуації і заперечує закиди щодо його співпраці з Федеральною службою безпеки (ФСБ) РФ. У листі наголошується, що звинувачення на його адресу у співпраці з російською спецслужбою - "повний абсурд". Автор опублікованого листа також каже про необхідність "сприяти деескалації та не допускати дестабілізації ситуації", а ще висловлює готовність "зустрітися з повноважним представником і обговорити".

Речник президента також зазначав, що заклики лідера "Руху нових сил" до деескалації ситуації суперечать його діями минулої неділі, зокрема під час подій поблизу Жовтневого палацу. "Свого слова пан Саакашвілі не дотримав", - написав Цеголко.

Прес-служба лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі підтвердила справжність листа, який опублікував прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

"Це лист відповідального політика, який буде розкачувати будку олігархів, але ніколи Україну. Те, що Банкова опублікувала цей лист - це слабка позиція", - вважають представники Саакашвілі, передає Українська правда.

За твердженнями прес-служби політика, завдяки публікації листа хотіли дискредитувати лідера "РНС".

"Вони намагалися дискредитувати Михеїла Саакашвілі за допомогою "витоків" інформації начебто він просив пробачення й обіцяв зняти намети біля ВР і припинити марші. Так от це все брехня", - наголосили у прес-службі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 20 Грудня 2017 13:30
Воно навіть писати граматично не вміє, на кого ти народе ведешся??? Включіть мізки, зрозуміло бариги дістали але це не вихід...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus