USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У санаторії «Пролісок» безкоштовно оздоровлюються 26 учасників АТО та їхні сім'ї

31 Жовтня 2019 15:17
З 27 жовтня в санаторії «Пролісок», що у Ківерцівському районі, мають можливість відпочити та оздоровитися 26 учасників АТО та їхні сім’ї.

Це стало можливим завдяки ініціативі голови Волинської обласної ради Ірини Вахович, сприянню директора санаторію матері і дитини «Пролісок» Оксани Бугайчук та активної співпраці комунального підприємства з депутатами Волинської обласної ради Ігорем Лехом, Олександром Омельчуком та Михайлом Імберовським.

За словами директора санаторію, в «Проліску» учасники бойових дій проходять не лише фізичну, але й психологічну реабілітацію. Кваліфіковані спеціалісти проводять лікувальні та психологічні заходи, спрямовані на попередження розвитку патологічних процесів після посттравматичних стресових розладів, що призводить до порушення соціальних зв’язків, професійної та особистісної дезінтеграції. Заняття спрямовані на усунення неврозів з порушенням труднощів у міжособистісному спілкуванні та соціальної адаптації.

«У «Проліску» є сучасна лікувально-діагностична база, завдяки якій учасники АТО зможуть пройти реабілітацію захворювань хребта, органів травлення та дихання», – зазначила голова Волинської обласної ради Ірина Вахович.

Цілюще повітря соснового лісу, термальний та прісний басейни, збалансоване корисне харчування, мінеральна вода з власної свердловини, фітолікування в доповнення до сімейної терапії – усе це є запорукою високого результату реабілітації, підкреслює директор санаторію Оксана Бугайчук.

«Не могли не відгукнутись на таку ініціативу. Після колективної наради було прийнято рішення про виділення 125 тис. гривень на лікування та відпочинок учасників бойових дій. Адже вони захищали нас та нашу Батьківщину, а ми повинні допомогти їм адаптуватися до мирного життя» – зауважила Оксана Бугайчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus