USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Санкт-Петербурзі люди вийшли на пікет з українськими прапорами

19 Листопада 2017 21:58
18 листопада у російському Санкт-Петербурзі активісти провели одиночні пікети на підтримку кримських татар і проти репресій в окупованому півострові.

Відповідні фото з акції опублікувала громадська ініціатива «Стратегія-18» на своїй сторінці у Фейсбук.

На кадрах видно, що активісти вийшли на пікети з національним прапором кримських татар і плакатами з закликами до припинення репресій щодо кримських татар і скасування заборони на діяльність Меджлісу.

Зауважимо, що частина учасників заходу згадувала також і про Україну. Зокрема, на одному з плакатів було написано: «Через страждання кримських татар та українців колишній курорт Крим перетворюється на військову базу», пише «Радіо Свобода».

Крім того, протестувальники закликали звільнити українського режисера Олега Сенцова та бойкотувати чемпіонату світу з футболу, проведення якого планується в Росії у 2018 році.


До слова, поліція не перешкоджала проведенню пікетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 19 Листопада 2017 22:09
Шо то є? Вісім душ нарахував, то мєлочі. От якшоб мільйон війшов або 10 мільонів тоб щось вже було. А так то просто пікєт чи як то називається, ну то не забастовка, короче
Що до АНАТОЛЬ_ Показати IP 20 Листопада 2017 00:42
ти ту робиш? Ти мав іти до психятра. Видно знов вирвався з келі і виписуєш несинітниці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus