USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Санкт-Петербурзі вбили правозахисницю, яка підтримувала українських політв'язнів

22 Липня 2019 23:09
У Санкт-Петербурзі вбили відому правозахисницю Олену Григор'єву після погроз і нападів.

Як передає УНІАН, про це написав правозахисник Дінар Ідрісов на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, Григор'єва була вбита в ніч на 20 липня біля свого будинку. До цього їй неодноразово погрожували, через що вона спільно з адвокатом зверталася в поліцію.

«Так, дізнався сьогодні, що Олена просила спільну знайому в разі її смерті подбати про її кота, коли їй почали погрожувати вбивством. Вона обіцяла це зробити, щоб її заспокоїти, хоча в реалізацію загроз не вірила. Просила зробити їй дублікат ключа, але вона не встигла...» - написав правозахисник.

41-річна активістка брала участь в акціях на підтримку представників сексуальних меншин, кримських татар, а також українських політв'язнів.

«Фонтанка» з посиланням на Слідчий комітет написала, що підозрюваних у справі про вбивство поки що немає. Криміналісти нарахували на тілі загиблої вісім ножових поранень.
Фото: сторінка Олени Григор'євої на Facebook
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
17 Показати IP 23 Липня 2019 10:34
Земля тобі пухом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus