USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У селах Луцької громади зроблять дороги. Де саме?

21 Липня 2023 07:15
У селах Прилуцьке, Зміїнець, Небіжка та Жидичин Луцької міської територіальної громади запланували поточні ремонти вулиць. Роботи проведуть цьогоріч.

Тендери на ремонти на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Торги тривають до 21, 25 липня.

Ідеться про поточний ремонт вулиці Жовтнева (на ділянці від будинку №20 до будинку №36) у Прилуцькому, поточний ремонт вулиці Журавлина та поточний ремонт проїзду з вулиці Черчицької до вулиці Новочерчицької в Зміїнці, поточний ремонт вулиці Нова (аварійно-відновлювальні роботи) в селі Небіжка та поточний ремонт заїзду до будинку №71 на вулиці Данила Галицького в селі Жидичин.

Очікувана вартість ремонту в селі Прилуцьке становить 735 тисяч гривень, у Зміїнці – 3,265 мільйона гривень, у Небіжці – 1,7 мільйона гривень і в Жидичині – 950 тисяч гривень.

Поточні ремонти переважно включатимуть засипання промоїн та просідань, улаштування дорожніх корит та основ, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття або покриття з гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, укріплення узбіччя.

Усі роботи в згаданих селах Луцької громади хочуть завершити до 15 листопада 2023 року.

Гарантія на виконані ремонти становитиме від одного до трьох років.

Нагадаємо, цього року в Луцьку запланували здійснити поточні ремонти низки вулиць, проїздів і пішохідних доріжок. Відремонтувати мають, зокрема, вулиці Сірої Дивізії, Сєченова, Новочерчицька, Вахтангова, Карбишева, Липинського та Малоомелянівський провулок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus