USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У селах на Ковельщині відремонтують дороги. Де саме?

8 Липня 2023 15:19
У селах Дубечне, Грушівка та Ситовичі Ковельського району запланували поточні ремонти доріг. Там відремонтують вулиці Лісова, Поліська та Шевченка відповідно.

Тендери на поточні ремонти на сайті держзакупівель оголосили Дубечненська, Колодяжненська та Поворська сільські ради.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Лісова в Дубечному становить 203 тисячі гривень, вулиці Поліська в Грушівці – 506,4 тисячі гривень, а вулиці Шевченка в Ситовичах – 400 тисяч гривень.

Роботи в Дубечному включатимуть планування площ, розробку та перевезення ґрунту, улаштування підстильних і вирівнювальних шарів основи з піску та щебеневої суміші. Їх мають завершити до 30 листопада.

Поточний ремонт у Грушівці передбачатиме профілювання щебеневих доріг, розбирання щебеневих покриттів та основ, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи із ґрунтощебеню, розробку та перевезення ґрунту, ущільнення присипних узбіч. Роботи хочуть закінчити до 22 вересня.

Натомість у селі Ситовичі запланували наступне: улаштування дорожніх корит, розробка та перевезення ґрунту, робота на відвалі, улаштування одношарових покриттів зі щебеню та планування узбіч. Ці роботи мають закінчити до 15 жовтня.

Нагадаємо, ремонти доріг цього року запланували провести також у селах Зоря, Мовники та Рогожани Володимирського району.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus