USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У селі біля Луцька облаштують тротуари

19 Жовтня 2021 21:41
У селі Струмівка Луцького району запланований капітальний ремонт тротуару на вулиці Рівненській – від будинку №4 до перехрестя з дорогою М-19.

Торги для пошуку підрядника вже оголосила Підгайцівська сільська рада. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 25 жовтня.

Очікувана вартість робіт із капітального ремонту тротуару становить 1,291 мільйона гривень.

Роботи, згідно з технічною специфікацією, включатимуть розбирання покриттів та основ, бортових каменів, формувальне обрізування дерев, улаштування підстильних і вирівнювальних шарів, відновлення проїзної частини, влаштування тротуару з покриттям із бруківки, встановлення обмежувальних стовпчиків і дорожніх знаків.

Ремонт хочуть закінчити до 31 грудня 2021 року. Гарантійний термін становитиме три роки.

Нагадаємо, до кінця року в Луцькому районі запланували поточний ремонт вулиці Сільської в Струмівці (від перехрестя з вулицею Івана Богуна до перехрестя з вулицею Східною).

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
—— Показати IP 19 Жовтня 2021 21:50
А велодоріжки там не треба??? Чи життя людей не так важливе як відкати…?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus