USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У селі на Волині «Різдвяна казка» звучала мовою Шекспіра

18 Грудня 2019 08:29
Напередодні свята Миколая у Журавичах Ківерцівського району відбулася неординарна подія. Учні місцевої школи подарували глядачам виставу англійською мовою. Оживити «Різдвяну казку» на сцені місцевого будинку культури допомогла журналістка і громадська діячка Олена Черенкова.

Така смілива ідея виникла два місяці тому, коли свої зусилля об‘єднали дві активні жінки ‒ Олена Черенкова та голова Журавичівської ОТГ Алла Гонтар. Очільниця громади запропонувала пані Олені, яка успішно працює репетитором іноземних мов, проводити заняття з англійської із місцевими школярами. І Олена Черенкова відразу погодилася.

«Я щосуботи їздила в Журавичі, долаючи 50 кілометрів в один бік. За будь-якої погоди добиралася до своїх вихованців, адже вони чекали мене. Це прекрасні діти, старанні, відповідальні. Ми вивчали англійську поглиблено і вирішили підготувати виставу до Миколая. Розподілили ролі, слова. Діти дуже сумлінно готувалися, я по вайберу надсилала голосові повідомлення, як правильно вимовляти слова і фрази. І в нас все вийшло! Актори впевнено поводилися на сцені. Я теж мала роль, була бабцею», ‒ розповідає Олена Черенкова.

Алла Гонтар зауважила, що для неї це був найкращий подарунок до Миколая. Очільниця громади радіє, що діти активно взялися вивчати англійську мову. В сучасному світі, коли відкриті кордони між державами, це просто необхідно.

«Олена Черенкова шостий рік живе у Луцьку, переїхала на Волинь із Луганська. Це надзвичайно активна і життєлюбна людина, вона створила у Журавичах жіночий клуб, організовує цікаве дозвілля, екскурсії, заряджає нас позитивною енергією. Велике спасибі Олені, що змогла підготувати виставу за такий короткий період. Бажаю діткам, щоб вони помандрували із цією виставою по інших сценах», ‒ наголосила Алла Гонтар.

Олена Черенкова розповіла, що вона разом із вихованцями має багато сміливих планів. Однак поки що їх не озвучують, щоб не зурочити.

Оксана КУЦИК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Грудня 2019 10:57
Чудово. Це приклад для багатьох. Таких новин хочеться читати побільше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus