USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Читання книг англійською онлайн: особливості та переваги*

27 Червня 2022 17:13
Англійська онлайн: електронні книги. Особливості та переваги читання онлайн. Що почитати на кожному рівні знання мови. Добірка електронних книг.

Англійська онлайн: читаємо електронні книги



Уже не раз інформували про користь читання англійською. Нагадаємо ще раз, що читання мовою оригіналу допомагає розширити лексичний запас базовими словами та виразами, запам’ятати граматичні конструкції, ідіоми та сучасний сленг, покращити навички швидкого перекладу. Крім того, це можливість прокачати професійні навички. Наприклад, студенти курсів ділової англійської онлайн Yappi Corporate, крім навчальних підручників, вивчають профільну мову за професійними друкованими та електронними книгами.

Про останні поговоримо докладніше. Адже сучасні технології дозволяють читати книги у різних форматах. Раніше розповідали про переваги англійської онлайн, сьогодні поговоримо про можливості, які дає читання електронних книг. Переваги:

● великий асортимент літератури. Придатний варіант зможуть знайти і студенти з рівнем Advanced, і початківці;

● актуальні твори. Багато книг не відразу, а іноді й зовсім не перекладаються російською та українською мовами, тому читання в оригіналі онлайн дозволить завжди першими пізнавати актуальну літературу;

● доступність та портативність. Твір завжди у вас під рукою – у смартфоні, електронній книзі, на комп’ютері. Повернутися до читання можна в будь-який час.

Крім того, багато сучасних додатків для онлайн-читання дозволяють робити позначки на електронних сторінках, читати синхронні та адаптовані переклади, вести словник англійських слів. У деяких додатках є можливість почати читати книгу в текстовому варіанті, а продовжити в аудіоформаті.
Читання англійською онлайн – чудова можливість проводити вільний час з користю для вивчення іноземної

Англійська онлайн: що почитати



Як зазначили вище, одна з переваг електронних книг – доступ до величезного вибору літератури. Навіть студенти з рівнем англійської Beginner зможуть знайти для себе оптимальний варіант для читання. Адже почати можна з казок, коротких повістей і навіть коміксів. Наприклад, на початках підійдуть короткі історії з нескладною лексикою: The Gift of Magi and Other Stories (O. Henry), The Very Hungry Caterpillar (Eric Carle), Robin Hood (Neil Philip) та Treasure Island (Robert Louis Stevenson).

На рівні Pre-Intermediate можна спробувати читати онлайн класичні повісті. Якщо буде складно, то в інтернеті можна знайти різні адаптовані тексти класичної літератури: The Fisherman and His Soul (Oscar Wilde), Mary Poppins (P. L. Travers) та інші. Студенти з рівнем англійської Intermediate можуть перечитати в оригіналі:

● The Harry Potter Series (Joanne Rowling);

● Three Men In a Boat (Jerome K. Jerome);

● To Kill a Mockingbird" (Harper Lee);

● The Help (Kathryn Stockett);

● The New York Trilogy (Paul Auster).

Перед людьми з рівнями Upper-Intermediate та Advanced відкривається широкий вибір літератури, яку можна почитати онлайн. Це не лише класична та сучасна проза, але й професійна література, книги з саморозвитку та багато іншого. Регулярне читання англійською допоможе швидше просуватися у вивченні мови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus