USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У селі на Волині відкрили гімнастичний зал. Фото

18 Грудня 2019 20:53
Відтепер місцеві спортсмени та з навколишніх сіл можуть тренуватися в повноцінному гімнастичному залі в Будинку культури села Переспа Рожищенського району.

На урочистому відкритті, яке відбулося 14 грудня, побував і народний депутат України Вячеслав Рубльов.

Тренер команди тхеквондо Володимир Іщук з гордістю демонструє кубки, які завоювали його вихованці на змаганнях. За ті кілька років, як він тут працює, випустив понад 100 вихованців. Зараз спортивний гурток налічує 40 дітей.
«Те, що в селі є гурток, де діти можуть займатися спортом, дуже важливо. Можливо ми комусь змінили життя, когось забрали з вулиці. Багато випадків, коли хлопці вибирали спорт замість шкідливих звичок», - каже тренер.

Раніше, розповідає чоловік, діти займалися в спортивному залі місцевої школи. Пізніше придивилися приміщення на другому поверсі сільського клубу, де колись була перукарня, вирішили обладнати спортивний зал. За допомогою звернулися до сільського голови Віктора Лук’янчука.

«Нам давали матеріали, а далі ми зі старшими дітьми повністю проводили всі роботи – виносили сміття, оббивали, шпаклювали, заливали стяжку, фарбували, - розповідає Володимир Іщук. – Коли озвучили нашому сільському голові те, чого нам не вистачає для обладнання залу, він в свою чергу попросив допомоги в народного депутата».

Тепер у гімнастичному залі свіжий ремонт, вмонтовані дзеркала, встановлені тренажери, а на підлозі – спеціальне покриття, аби діти не травмувалися. А завдяки нардепу Вячеславу Рубльову тут з’явилася боксерська груша та необхідне для тренувань устаткування.
«Завжди намагаємося допомагати тим, хто прагне розвивати своє село. Дуже хороша і правильна ідея культивувати в дітях здоровий спосіб життя та любов до спорту. Завдяки таким небайдужим людям, як Переспівський сільський голова Віктор Лук’янчук на Волині підростає покоління здорових, розвинутих та активних дітей», - підкреслив Вячеслав Рубльов.

Сільський голова Віктор Лук’янчук зазначає: гімнастичний зал і діти, і дорослі будуть активно використовувати, та закликає односельців спільно працювати над розвитком Переспівської громади.

«Мені дуже приємно, коли приходять із планами, - каже сільський голова. – Я сподіваюсь, що у нас тут будуть не тільки гуртки з бойових мистецтв, а й приходитимуть діти, які займатимуться танцями. Сільська рада спільно з народним депутатом будуть допомагати у втіленні ваших ідей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus