USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У селі на Волині збудували дитсадок європейського стандарту

6 Жовтня 2016 08:46
Відкриття сучасного дошкільного навчального закладу в селі Рівне, що на Любомльщині, відбулося 5 жовтня. Приміщення реконструювали та добудували за 9 місяців. Тепер тут навчатиметься 65 дітей у трьох групах, - повідомляє КОРДОН.

Загальна вартість кошторису на будівництво – 6 мільйонів 300 тисяч гривень. Частину коштів (2 мільйони 100 тисяч) виділили з держбюджету. Решту становили фінанси з бюджету сільради.

Зі слів сільського голови Володимира Крижука, чимало зусиль до облаштування закладу доклали 11-класники місцевої школи.

На урочисту з вітальним словом та подарунками прибули, зокрема, представники органів районної та місцевої влади, місцеві підприємці та гості з Польщі.

“Подібного закладу нема в районі. Через недосконалість законодавства доводилось кількаразово вносити зміни до проекту. Об’єкт енергозберігаючий, з теплими стінами та підлогами”, – зазначив директор ТОВ “Будівельник”, яке виконувало роботи, Володимир Гурко.

Настоятель місцевого храму, протоієрей
, подарував закладу ікону, провів молебінь та освятив дитсадок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ТОМА Показати IP 6 Жовтня 2016 10:24
Оце показуха. А інші діти? Знову полоса біла і чорна. Дивіться завидуйте.
Virji Показати IP 6 Жовтня 2016 10:29
Садочок дуже гарний. Але де ви бачили в Європі таке. Там в одній залі(як кращий варіант) у двох граються ,вчаться,їдять а потім стелять мати щоб спати. І як закон там приміщення на 1 х поверхах багатоповерхівок. Така розкіш там не проходить. А це явно садочок радянських часів. Просторий з ігровим майданчиком зі спальнями.
волинянам Показати IP 6 Жовтня 2016 11:32
садок явно не європа
Свуглимеол Показати IP 6 Жовтня 2016 12:41
Ковры и тюль как в драмтеатре.... обычный советский стиль... европейского тут ничего нет. Просто все новое! Нравится, что некоторые кроватки из дерева Пусть полистают Гугл какие садики в Европе! Но молодцы, что построили!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus