USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У селі неподалік Луцька спіймали водія, який скоїв ДТП і втік

7 Листопада 2017 12:41
У ніч на 7 листопада екіпаж виявив поблизу с. Піддубці, на автодорозі Н-22, автомобіль КамАЗ та невідомі металеві уламки поруч, інформують у патрульній поліції Луцька.

Водій КамАЗа повідомив, що вантажний автомобіль білого кольору виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого він змушений був з’їхати на узбіччя, аби уникнути лобового зіткнення. Удар прийшовся в бік КамАЗа. Однак водій-винуватець з місця ДТП втік.

Потерпілих в результаті автопригоди не було, тож екіпаж вирушив в напрямку, куди поїхав винуватець.

Невдовзі, на одній з автозаправок, поблизу с. Звірів, виявили білу вантажівку "Рено" з характерними пошкодженнями. Водій мав явні ознаки сп’яніння, що підтвердила перевірка – 0, 9 проміле. На чоловіка оформили 3 протоколи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus