USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У середній школі США учень стріляв у поліцейських, є загиблий і поранені

13 Квітня 2021 08:44
У середній школі Ноксвілла штату Теннессі (США) сталася стрілянина, внаслідок якої загинув учень і був поранений поліцейський.

Про це пише УНІАН з посиланям на CNN.

Зазначається, що стрілянину відкрив один школяр, який відмовився покидати туалет на вимогу копів. Після чого відкрив вогонь та був застрелений. Один з правоохоронців отримав поранення та був госпіталізований.

Поліція прибула до школи за викликом про чоловіка, який, «можливо, був озброєний в школі».

В місцевому відділенні поліції цей інцидент кваліфікують не як шкільну стрілянину, а стрілянину з участю офіцера всередині школи, та обіцяють з’ясувати обставини події.

Заняття у школі тимчасово скасували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
102 Показати IP 13 Квітня 2021 09:09
Рівняємось на США, беремо найкраще, що у них є: демократія, свобода, вільний продаж бойової зброї, безконтрольність за молодими людьми з боку батьків, сусідів, суспільства, правоохоронних органів, а в результаті, що задумав то і зробив. Що маємо, то маємо??? Україна вперед до майбутнього!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus