USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Шацькому районі перевірили готовність дитячих таборів до оздоровчого сезону

3 Червня 2017 23:08
На Волині перевірили заклади відпочинку та оздоровлення "Супутник" та "Чайка", повідомляє управління Держпраці Волинської області у Facebook.

"Посадові особи Управління Держпраці у Волинській області під час роботи обласної міжвідомчої комісії з питань організації та проведення оздоровлення та відпочинку дітей надали роз’яснення законодавства керівникам дитячих закладів.

Зокрема, у позаміських дитячих закладах оздоровлення та відпочинку «Супутник» та «Чайка», головні державні інспектори Управління звернули увагу керівництва закладів на забезпечення своєчасної та якісної підготовки оздоровчих закладів до роботи влітку. Окремо зупинилися на дотриманні суб’єктами господарювання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної та техногенної безпеки.

Наголосили на обов’язковому проходженні навчання та перевірки знань з питань охорони праці керівників оздоровчих закладів. Також обговорили призначення відповідальних осіб за електрогосподарство закладу, які мають ІV групу допуску і пройшли чергову перевірку знань з електробезпеки.

Під час проведення обстеження готовності дитячих оздоровчих закладів до оздоровчого сезону 2017 року виявлено ряд порушень законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці. Станом на сьогодні завершується усунення недоліків в оздоровчих закладах", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus