USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Шацьку до 1 вересня оновили школу

2 Вересня 2016 17:42
Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів у Шацьку зустріла учнів та вчителів після довгих літніх канікул оновленою та відремонтованою. Про це повідомляє Район.Шацьк.

До 1 вересня в навчальному закладі повністю здійснили ремонт коридорів першого поверху: там нові стіни, на підлозі - добротна плитка, двері кабінетів замінили на пластикові. Будівельники, які виконували роботи, порадували школярів ексклюзивними сходами, на яких зображено табличку множення і математичні формули.

Багато квітів, вишиті рушники на підвіконнях зробили школу по-святковому нарядною.

На урочистій лінійці, яка відбулася на новозбудованому внутрішньому дворику школи, директор навчального закладу Валерій Михальчук озвучив приємну новину для учнів початкових класів та їхніх батьків:

«Через два-три тижні декілька класів початкової школи зможуть перейти на навчання з приміщення дитсадка до нового добудованого корпусу. Саме зараз там підходять до завершення внутрішні будівельні роботи».

До слова, роботи з реконструкції загальноосвітньої школи у Шацьку будуть вестися протягом 2016-2017 років. Про це повідомив начальник відділу освіти та молоді Шацької районної держадміністрації Анатолій Пех.

Зі слів посадовця, з Державного фонду регіонального розвитку цього року профінансують роботи з будівництва приміщення початкових класів та облаштування території школи на суму 20 мільйонів 79 тисяч гривень. 500 тисяч гривень надійдуть на будівництво навчального закладу з бюджету Шацької селищної ради, 1 мільйон 731 тисяча гривень – з бюджету обласної державної адміністрації.

Наступного року на реконструкцію навчального закладу з фонду регіонального розвитку планують виділити 2 мільйони 541 тисяча гривень, з селищного бюджету – 282 тисячі 370 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 2 Вересня 2016 21:39
Помилка в формулі на фото 8(другій зверху).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus