USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Шацьку старе кладовище завалили зрізаними деревами. Фото

26 Липня 2017 23:02
На старому кладовищі у Шацьку позрізали старі дерева, але вже понад тиждень комунальники не можуть прибрати територію від деревини.

Зі скаргою на безлад на кладовищі шачани звернулися до журналісті, пише Район.Шацьк.

Зі слів людей, працівники фірми, які виконували роботу, порізали дерева понад тиждень тому, поскладали їх подекуди просто біля підніжжя пам'ятників, знищивши цим самим усі висаджені навесні квіти. Територія біля пам'ятників встелена товстим шаром тирси і сухого листя.

Люди, які навідуються до могил своїх родичів, обурені таким безпорядком.

Начальник Шацького комунального підприємства «Будинкоуправління» Іван Коваль на звинувачення відповів, що впорядкувати територію кладовища завадила негода, які в останні дні пройшли територією Волині.

«На заваді оперативного впорядкування території кладовища, зокрема очищення від зрізаних дерев, стала негода: сильні дощі і грози. Як тільки запанує тепла і суха погода, ми відразу приступимо до виконання робіт», - додав Коваль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дональд Трамп Показати IP 27 Липня 2017 01:43
Хех. Только недавно указывал людям на юге Украины, что на западе гораздо более уважительно относятся к кладбищам. Наврал, падлюка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus