USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Шацьку відкрили стелу пам’яті загиблих Героїв

29 Вересня 2023 21:54
29 вересня у Шацьку відкрили стелу пам’яті з іменами та світлинами бійців, які загинули в російсько-українській війні.

Про це повідомили в громаді.

На стелі – імена 22-х військових, які загинули, захищаючи незалежність України. Стела пам’яті розташована у центрі селища у сквері ім. Т.Г.Шевченка.

На відкриття прибули рідні загиблих Героїв, представники влади, мешканці громади, діти – ті, кого боронили від ворога захисники, за чий спокій вони віддали свої життя.

«Збереження памʼяті про захисників – це наша спільна справа. Тому маємо докласти максимум зусиль, щоб наступні покоління памʼятали, якою ціною забезпечується спокій на нашій території і кому ми цим завдячуємо. Подвиги наших Героїв, мужність та сміливість заслуговують на те, щоб їхні обличчя й імена знав кожен – і шачани, і мешканці громади, і гості нашого краю», – наголосив, звертаючись до присутніх Шацький селищний голова Сергій Карпук.

Алея пам’яті Героїв має нагадувати всім про високу ціну української незалежності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus