USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У ще одній громаді на Волині відкрили Дія.Центр

30 Червня 2023 23:05
У селищі Головне Ковельського району запрацював Дія.Центр – модернізований центр надання адміністративних послуг. Його відкриття – це ще один приклад успішного використання субвенції з державного бюджету на розвиток мережі ЦНАПів області.

Відтепер майже дев’ять тисяч мешканців громади отримуватимуть консультації та необхідні державні послуги у сучасному та безбар’єрному просторі. Зокрема, у центрі надаватимуть 90 видів адміністративних послуг, інформують у Волинській ОДА.

Будівля доступна для людей з інвалідністю, також у приміщенні є рецепція, місце для самообслуговування, зона очікування, конференц-зал, архів, кімната персоналу і робочі місця для працівників. На ремонт та оснащення ЦНАПу виділено 1,8 млн гривень державної субвенції.

Привітати мешканців Головненської громади з відкриттям Дія.Центр приїхала заступниця голови ОДА (CDTO) Вікторія Левчук.

«Обласна державна адміністрація та Міністерство цифрової трансформації прагне через технології, через цифоровізацію зробити послуги максимально простими і зручними. Впевнені, що відкриття ЦНАПу нового формату поліпшить життя місцевих жителів та сприятиме цифровому розвитку краю», – зазначила Вікторія Левчук.

Слід зазначити, що урочисто перерізали стрічку з нагоди відкриття центру – діти. Адже саме задля них і відбувається оновлення та розбудова громади.

«Розуміємо, що зараз складна ситуація в державі, однак життя триває і плеяда хороших справ продовжується. Дякую за підтримку Мінцифрі, обласній адміністрації, підряднику та усім жителям, які причетні до реалізації цього проєкту», – сказав очільник Головненської селищної ради Микола Демедюк.

До речі, в області уже функціонують 44 ЦНАПи. На черзі відкриття ще десяти. Як повідомила Вікторія Левчук, Волинь у лідерах за якістю надання послуг у центрах надання адмінпослуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus