USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ще одній школі на Волині – спалах захворювання на COVID-19

9 Вересня 2021 13:34
П’ятеро осіб в школі Камінь-Каширського району – четверо учнів та один вчитель захворіли на коронавірусну інфекцію.

Про це стало відомо під час брифінгу щодо протидії поширення коронавірусній інфекції.

Як поінформувала головний державний санітарний лікар області Наталія Янко, сьогодні стало відомо про ще один спалах коронавірусної інфекції в школі села Піщане Камінь-Каширського району, де захворіли чотири учні і один вчитель.

«Зараз проводиться епідрозслідування. У цьому населеному пункті також є дев’ять випадків захворювань, з них троє дітей віком від 7 до 14 років. Усі хворі не вакциновані. Крім того, там реєструються ще сімейні вогнища», – повідомила Наталія Янко.

Нагадаємо, у вересні був зареєстрований також спалах захворювання на коронавірусну інфекцію в Турійській громаді, де в школі захворіло вісім осіб: шестеро працівників та двоє учнів другого класу. Зі слів Наталії Янко в громаді також є сімейні вогнища, де зареєстровано дев’ять хворих осіб, серед них – 7-місячна дитина.

Як повідомила начальниця відділу освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради Людмила Дячук, школа імені Ганни Жешко Турійської громади з 6 версня переведена на дистанційну форму навчання. У п’ятницю мають провести повну дезинфекцію в закладі.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
666 Показати IP 9 Вересня 2021 13:58
у чотирьох дітей соплі (а то й нема), вчителя заштиряли тестами. це тепер називається "спалах".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus