USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У школах Луцької громади планують встановити тенісні столи

24 Вересня 2021 23:18
Щоб діти на перервах не псували зір, граючи у смартфонах, а розвивали моторику рук, уважність і витривалість, у школах Луцької територіальної громади планують встановити по 1-2 тенісних столи.

Про це йшлося під час зустрічі міського голови Ігоря Поліщука з президентом Федерації настільного тенісу України Олександром Зацом та головою Федерації настільного тенісу Волині Валерієм Панчуком щодо перспектив розвитку цього виду спорту на теренах Луцької міської територіальної громади.

Гості подякували Ігорю Поліщуку за підтримку дитячого й дорослого тенісу в місті та подарували йому професійну ракетку з набором тенісних м’ячів.
Також сторони домовилися про подальшу співпрацю у сенсі турнірів, змагань, соціальних покращень для луцьких спортсменів.

Та найголовніше – узгодили Програму спільних дій з приводу встановлення у кожній школі громади одного або й двох тенісних столів.
Цікаво, що позитивні приклади розваг з користю для здоров’я уже є: цього року КЗ ДЮСШ № 2 отримало солідний подарунок від Федерації настільного тенісу України – 5 професійних столів, підлогу, що запобігає ковзанню взуття, й чимало одиниць спортінвентарю.

Сукупно придбання обійшлося у чверть мільйона гривень. Діти, що відвідують секцію настільного тенісу, уже випробували усі новинки й щиро подякували дорослим за небайдужість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus