USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У школах Волині виготовляють ремонтні набори для воїнів АТО

12 Червня 2015 09:51
Аби солдати могли у польових умовах швидко відремонтувати одяг чи взуття, педагогічні і учнівські колективи, батьки дітей готують спеціальні ремонтні набори.

Так, у школах Горохівського району з готовністю внести свій вклад у захист України підтримали ініціативу «Самооборони Волині» виготовляти і передавати на передову індивідуальні ремонтні наборів для бійців АТО. Про це повідомляє «Горохів – моє місто».

Солдати просять, щоб у ремнаборі були першонеобхідні предмети, тобто все те, що потрібно, щоб у воєнних умовах нашвидкоруч зашити одяг, підклеїти взуття тощо. Цими предметами є суперклей в маленьких тюбиках; міцні капронові і звичайні нитки чорного, сірого або зеленого кольорів у котушках, голки (циганська, голка звичайна, наперсток, ґудзики темних кольорів, розміром приблизно, як 25 копійок, скотч, англійська булавка, канцелярські скрепки, стропа шириною 3-4 сантиметри, гумка канцелярська, мідний дріт (моточки товщиною 0,5 — 1 міліметр, довжиною 1 метр, пластикові хомути та інші необхідні речі.

Виготовленню 10-ти таких ремнаборів першими сприяли ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 міста Горохова, школи сіл Перемиля і Горішнього, 9 — школа села Шклиня, 7 — школа селища Сенкевичівка, 6 — школа села Підбереззя, по 5 — НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» міста Горохова, школи сіл Озерець, Брани, Борочиче, Бужани, Колодеже, Лобачівка, Мирне, Печихвостів (5 штук)

Всього вчора Громадському формуванню „Самооборона Волині” їх було передано із навчальних закладів району 97.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus