USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У школі №20 з’явиться оновлений спортзал

27 Вересня 2018 17:05
У Луцьку ремонтують дах садочку вперше за 60 років, а у школі №20 триває капітальний ремонт спортивного залу - незабаром там з'явиться оновлений спортзал, йдеться на сайті Луцької міської ради.

У навчальних закладах нашого міста тривають ремонтні роботи. Радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління освіти Зіновія Лещенко та головний інженер управління освіти Юрій Коцур здійснили плановий огляд робіт.

Посадовці відвідали заклади дошкільної освіти №12, №21, №36 та ЗЗСО І-ІІІ ступенів №20.

Відтак, ознайомились вони із завершеними роботами по заміні дахового перекриття у садочку №12 та обговорили нагальні потреби закладу. Зазначається, що капітальний ремонт даху садочок отримав вперше за 60 років.



Заклад дошкільної освіти №21 мав проблеми із трубами водопостачання та каналізаційною системою, тому сьогодні тут проходять роботи по їх заміні та ремонту.



Не забули посадовці і за дитячий садочок №36. Цього року тут було зроблено вимощення, укріплено стіни та підвальні приміщення металевими конструкціями, зроблено нові східці до груп закладу.



Також побували вони і в ЗЗСО №20. Наразі тут триває капітальний ремонт спортивного залу: замінено електропостачання у відповідністю із державними нормами, готується стеля до фарбування та встановлення нових світильників.



“Справді, цей рік – у всіх відношеннях особливий. Найперше потрібно було створити оптимальні умови для того, щоб дітям було комфортно вчитися. А це – теплі, світлі будівлі, сучасне оснащення, методичний інвентар та розвивально-корекційне середовище. Все це було максимально виконано завдяки тим бюджетним асигнуванням, що надійшли із міського бюджету”, - зазначила начальник управління освіти Зіновія Лещенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus