USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У школі села Куликовичі – нові меблі

25 Січня 2018 11:39
У школу І-ІІ ступенів села Куликовичі завдяки підтримці народного депутата Ірини Констанкевич придбали нові меблі.

Це була одна із найголовніших проблем навчального закладу, вирішити яку самотужки не вдавалося, повіжомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Парти, які використовувалися упродовж кількох останніх десятиріч потребували заміни. Вони були незручними, не відповідали сьогоднішнім стандартам ДСТУ. У дітей почала формуватися неправильна постава, з’явилася сутулість», – скаржиться мама школяра Світлана Будь.

У листопаді 2017 року директор школи Олександр Туревич звернувся до Ірини Констанкевич з проханням розв’язати питання стосовно придбання нових меблів. Народна обраниця не залишила дане прохання без уваги і подала клопотання до Волинської обласної ради. За сприяння депутатів обласної ради від фракції «УКРОП» на потреби школярів було виділено 130 тисяч гривень. За ці гроші було придбано 62 парти та 2 шафи до учительського кабінету. Нині усі 116 учнів Куликівської школи навчаються за новими партами.

«Проблема відсутності фінансування на оновлення меблів, заміну вікон є загальнорайонною. У Маневицькому районі на це виділяються невеликі гроші. Тому надзвичайно важливо, що нам вдалося розв’язати дане питання. Нові парти зроблені з якісного матеріалу, їхня вони регулюються відповідно до росту дитини», – зазначила Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 25 Січня 2018 14:15
Дивна країна Україна, а куди ми платимо податки?, Державі чи якимсь фондам?, Бо "гроши" є лише у фондів і і в депутатів, а в держави дуля, Феодальна країна:(((
Оля Показати IP 26 Січня 2018 09:46
Добре було б попросити ще зробити 4км дороги до села.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus