USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У школи та ДНЗ Луцька доставлять мийні засобі

20 Вересня 2017 14:52
Мийні засоби підприємці мають доставити в школи та ДНЗ Луцька вже цього тижня. Попри це, депутати зауважують, що перелік зазначених товарів не відповідає реальним потребам.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 вересня.

Голова комісії Борис Смаль повідомив, що кошти на миючі та санітарно-гігієнічні засоби з міської казни передбачили ще на початку року, втім, товару і досі немає.

«Це нашуміле питання, адже досі закупок не здійснено, хоча тендер відбувся, і гроші виділені. Батьки не розуміють що відбувається. Більш того, коли формували перелік товарів, необхідних для закупівлі, то ці списки подавали так: ввечері людям сказали - на ранок дали інформацію, що негативно вплинуло на якість підготовки», - висловив невдоволення Борис Смаль.

Як пояснила начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, проблеми були з тендерними процедурами.

«Раніше люди зголошувалися на тендер, не маючи належно оформлених документів, тому він не міг належно відбутися. Подібна ситуація була і в Чернівцях. Втім, вже тендер пройшов, угоду уклали, й до кінця тижня миючі засоби будуть завезені в освітні заклади. На це передбачено 423 тисячі гривень. Загалом, на всі санітарно-гігієнічні засоби передбачено біля мільйона гривень», - інформувала Лещенко.

Член комісії Сергій Була зауважив, що дивними є й норми, за якими закуповували товари.

«Як так може бути, що передбачили один рулон туалетного паперу на місяць в одну групу дошкільного навчального закладу?! Це смішні норми», - наголосив депутат.

Тому члени комісії рекомендували врахувати ці помилки та не допускати їх у наступному році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus