USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У штаті Вашингтон оголосили надзвичайний стан через спалах кору

29 Січня 2019 11:02
Від початку 2019 року від кору в Україні померло шестеро людей, серед них – двоє дітей. Тим часом захворювання також дісталося до Сполучених Штатів, де вже почали оголошувати надзвичайний стан.

Про це йдеться в "Сніданку з 1+1".

В американському штаті Вашингтон уже оголосили надзвичайний стан через спалах кору. Там зафіксували 35 випадків захворювання, 24 з яких - діти. Така цифра для США жахлива, адже від початку 2000 року країна повністю поборола кір. Серед причин нового спалаху хвороби - відмова від вакцинацій.

У минулому столітті кір став справжньою катастрофою для США. Щороку від хвороби помирали тисячі людей. До 2000 року США кір побороли і понад десятиліття випадків захворювання майже не фіксували. Утім, останнім часом кількість невакцинованих дітей зросла. Що й сприяло поширенню хвороби.

У США діє закон, який вимагає, аби учні були провакциновані. Утім, 18 штатів дозволяють не робити щеплення через моральні чи особисті переконання. А в деяких штатах можна не вакцинуватися на релігійному ґрунті. Торік в країні зафіксували 349 випадків захворювання на кір. Таку статистику наводять у Центрі з контролю захворювань та профілактики США. І застерігають - 90 відсотків невакцинованих людей, які контактують з вірусом, ризикують захворіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Провізор Показати IP 29 Січня 2019 11:29
Ось те що я й казав в попередніх новинах. В США фарм аналітики компанії погано порахували кількість вакцин яку точно викуплять пацієнти оскільки у них діє законодавство яке не зобовязує вакцинуватись. І ось залежані вакцини щоб не пропадали потрібно кудись комусь впихнути. А як це зробити? Э два варіанти або спецлужби мусять 1. зробити серед населення хаос і залякування на безпідставній основі сезонних захворювань таких як ГРЗ або ГРВЗ. 2. Розсадити серед населення інкубований в лабораторії вірус кору.
мати. до Провізор Показати IP 29 Січня 2019 17:11
100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus