USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сільську школу на Волині - не впізнати

27 Січня 2014 07:00
У сільській школі тепло та затишно. Навіть в морози. Фотографії на шкільному стенді — єдине, що нагадує вчителям та учням Підліської ЗОШ 1-2 ступеня в селі Сільце про те, якою в минулому була їхня школа, - інформує «Телевізійний центр Ковель».

Директор Віктор Ковальчук каже: тепер у школу і гостей запросити не соромно, і учні навчаються з комфортом.

За час реалізації проекту в школі перекрили та утеплили дах, встановили енергозберігаючі вікна та двері, оздобили фасад та територію довкола школи. Окрім коштів з фонду ПРООН (Програма розвитку ООН), роботи фінансувались з сільського, районного та обласного бюджетів.

Згодом відшукали бюджетні можливості для модернізації систем опалення та водопостачання. А уже за позабюджетні кошти замінили традиційні лапми розжарювання на сучасні світлодіодні. Результатом таких перевтілень в селі не нарадуються.

Вчителі та учні — перші, хто відчув переваги нового статусу школи. Зупинятись на досягнутому в Сільці не збираються. Громада села переконалась: щоб щось зробити — треба лишень дуже того хотіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Прихильник Показати IP 27 Січня 2014 09:34
Як чудово що кошти пішли на відбудову цієї школи., тільки аби у діток було натхнення навчатися. Успіхів Вам!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus