USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У скільки обійдеться встановлення відеонагляду в Луцьку

26 Серпня 2016 17:50
Луцькі обранці громади оголосили кошторисну вартість повного забезпечення камерами відеонагляду усієї території обласного центру Волині.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 26 серпня, повідомив перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

З його слів, питання забезпечення вулиць Луцька засобами відеофіксації, що значно полегшить роботу правоохоронцям, обійдеться бюджету міста в 12 мільйонів гривень.

Однак, цього року на встановлення камер відеонагляду в обласному центрі з міської казни виділили лише 2 мільйони гривень.

Як пояснив віце-мер, з цього питання оголосили тендер, й, за станом на сьогодні, три луцькі компанії подали заявки на участь у ньому.

« А поки ми розпочнемо встановлення камер, виходячи із тих коштів, що наразі у нас є», - сказав Яковлев.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що, зі слів очільника Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Олега Кічука, у місті недостатньо відеокамер, а на фасадах закладів та установ часто встановлюють неякісні засоби відеофіксації.

«Нерідко поліція виявляє, що відеокамери, встановлені на закладах – муляжі, або ж зберігають інформацію лише добу, або ж узагалі не здіснюють запису. Відтак, допомоги в розкритті злочинів від кадрів, знятих цими камерами, - мало», - зазначив він під час асідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 26 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 26 Серпня 2016 18:01
Яковлеву більше не наливати! Відповідно 2 питання: 1.Чому саме луцькі фірми? Харківські, дніпропетровські, одеські, можливо івано-франківські фірми тощо можливо могли б дешевше поставити обладнання? 2.Що значить почнемо виходячи з тих коштів що є? Це проводиться тендерна кредит в банку? Є кошти чи нема - тендер полюбому треба! Там з тверезою головою хоч хтось є?
Я Показати IP 26 Серпня 2016 22:46
Для чого це??всерівно покращують поб'ють знищать апотім-елементарна робота щодо міста не робиться ....
& Показати IP 26 Серпня 2016 23:17
Встановіть в дворах асфальт
найдешевше відео Показати IP 27 Серпня 2016 09:55
у харькові та днепрі.а наші які тарасику у карман докладуть е перекупщикі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus