USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У громадському транспорті Луцька встановлять відеоспостереження

26 Вересня 2019 20:02
Після впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в автобусах і тролейбусах встановлять GPS та відеоспостереження. Така умова – обов’язкова згідно із договором на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Про це стало відомо під час позачергового засідання виконавчого комітету сьогодні, 26 вересня.

Згідно із вищезгаданим нормативно-правовим актом, в десятиденний термін з моменту укладення договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у Луцьку, перевізник зобов’язується встановити в тролейбусах та автобусах містаобладнання автоматизовану систему обліку оплати проїзду системи GPS-моніторингу громадського транспорту, систему автоматичного сповіщення пасажирів та систему відеоспостереження.

Окрім цього, перевізник не має права передавати виконання рейсів на маршруті іншому перевізнику, а перевезення пасажирів виконує рухомим складом, який відповідає вимогам документів, що регламентують виконання пасажирських перевезень.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство волинські Новини повідомляло про те, що навіть попри наявність посвідчень, пільговики, які не проживають і незареєстровані у обласному центрі, не зможуть їздити луцьким транспортом за пільговими тарифами.

Також на сайті йшлося про те, що разом із введенням електронних квитків на лініях луцького транспорту працюватиме й спеціально створена служба контролю за оплатою проїзду в автобусах і тролейбусах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Тор Показати IP 26 Вересня 2019 20:10
І хто буде відеоспостерігати, водій???
мама Показати IP 26 Вересня 2019 20:24
еще бы обязательным условием было наведение чистоты в транспорте.....
Лучанка Показати IP 27 Вересня 2019 07:21
От якби ще і пасажири були людьми. а не свиньми, шо понагажують, понапльовують... і ведуть себе жахливо.
Отакої... до Лучанка Показати IP 28 Вересня 2019 10:55
...ОТ ЯКБИ ПАСАЖИРИ ЩЕ ПЛАТИЛИ ТА НЕЇЗДИЛИ,ТОДІ ВОДІЇ ЗАЖИВУТЬ.
Віктор Показати IP 27 Вересня 2019 08:03
Варто було б відеоспостереження ставити щоб дивилося не тільки у салон а і на дорогу, і щоб поліція час від часу передивлювалися ці записи. Бо порушення правил дорожнього руху водіями маршруток це не виняток а вже давно правило
А Показати IP 27 Вересня 2019 09:07
для чого у хліві відеонагляд?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus