USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У скільки обійдеться друк бюлетенів до президентських виборів

2 Березня 2019 20:29
Центральна виборча комісія має намір витратити на виготовлення виборчих бюлетенів для голосування за кандидатів на посаду президента 166,36 млн грн.

Про це повідомляє Главком з посиланням на систему ProZorro.

Зазначається, що Центральна виборча комісія 22 лютого опублікувала повідомлення про намір укласти договір з державним підприємством Поліграфічний комбінат Україна з виготовлення цінних паперів на виготовлення виборчих бюлетенів для голосування за кандидатів на посаду президента загальною вартістю 166,36 млн грн.

ЦВК обрала ДП шляхом переговорної процедури, пославшись на закон про вибори президента України, яким передбачено, що виборчі бюлетені є документами суворої звітності і містять ступені захисту.

Зазначається, що єдине підприємство, яке має матеріально-технічну базу та виробничі потужності, необхідні для виготовлення виборчих бюлетенів - Поліграфічний комбінат Україна із виготовлення цінних паперів.

Загалом, на друк бюлетенів для голосування на президентських виборах відводиться 16 календарних днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus