USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У скільки обійдеться форма поліції охорони в Луцьку

3 Червня 2018 13:43
На придбання форменого одягу своїм працівникам управління поліції охорони у Волинській області витратить 430,068 тисячі гривень.

Відкриті торги оголосили 1 червня через систему електронних закупівель. Пропозиції прийматимуть до 13 червня. Аукціон, своєю чергою, розпочнеться 18 червня.

Закупити планують 499 комплектів форми, зокрема, костюми (сорочки, брюки), зимові куртки, костюми зі змішаної тканини чорного кольору, зимові напівкомбінезони і костюми (кітелі, брюки). Форму мають поставити до 31 грудня цього року.

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що працівники управління поліції охорони у Волинській області були змушені самі купувати форму та платити за ту, яку видавали на безоплатній основі. Окрім того, поліція охорони в Луцьку попередньо тричі купила форму для працівників в однієї фірми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Таня Строцюк Показати IP 3 Червня 2018 15:26
А навіщо їм форма? Троє ідіотів на мотоциклах літають містом вечорами, ночами і на вихідних, а поліцаї сліпі і глухі!!!
лучани Показати IP 3 Червня 2018 16:39
Нехай форму їм куплять ігрові заклади котрі вони кришують
Анонім Показати IP 3 Червня 2018 18:58
З інтернет магазину наркотиків хай їм на форму дають.Як так,магазин торгує наркотою,а вони знають і в новинах про це пишуть,попередили,відчитались,ще на початку року!!!А магазин досі працює!!!!Як так????Люба дитина може придбати!!!((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus