USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Слов'янську знищили 250 терористів, частина з них – чеченці

1 Липня 2014 13:33
Завдяки рішенню президента про подальше проведення Антитерористичної операції, тільки за один сьогоднішній бій поблизу Новоолександрівки, що під Слов'янськом, силовики знищили понад 250 терористів, частина з яких є найманцями-кадировцями. Про це повідомляє «Преса України».

Військовослужбовці 25-ї окремої Дніпропетровської повітряної-десантної бригади розгромили тренувальний табір терористів під Слов'янськом. Згідно із розвідданими, вся територія табору більше не придатна до використання, бойовики понесли значні втрати.

«На місці бою, як розвідники доповіли, було знищено понад 250 терористів, дві третини з яких - чеченці, решта - слов'янської зовнішності», - повідомив один з офіцерів артилерії.

Як розповідають розвідники, на території табору були облаштовані тир для тренувальних стрільб, також і польова кухня. Завдяки точним попадання снарядів, випущених артилеристами, ці об'єкти, разом з усіма людьми, які там знаходилися, були перетворені в гору сміття.

Артилеристи продовжили вогонь по противнику, який ведеться і зараз біля Новоолександрівки.

При цьому, військовослужбовці відзначають, що сили підкріплення, стягнуті під Слов'янськ російським диверсантом Гіркіним-Стрєлковим, встигли за цю добу тільки окопатися в землі, не встигнувши встановити зовнішній захист. Така позиція дозволяє завдавати силам АТО суттєві удари по бойовиках.

«Вчора була там колона, на щастя, вони встигли тільки окопатися в землі, без захисту у вигляді бетонних блоків», - розповів офіцер.

Як повідомлялося, великі групи бойовиків переходять на бік сил Антитерористичної операції та видають дані про скупчення терористів. "Ополченці" попросили силовиків АТО створити безпечний коридор для переходу на бік ЗСУ.

Нагадаємо, президент Порошенко оголосив про подальше проведення АТО. Військовослужбовці отримали чіткі інструкції з ефективного знищення терористів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Анонім Показати IP 1 Липня 2014 13:55
https://www.youtube.com/watch?v=m-vn-tyxSGQ
Боголюбы Показати IP 1 Липня 2014 14:45
Где фото? У нас уже 2 месяца докладывают что уничтожили то 30, то 50, то 250 сепаратистов и так каждый день, ни одного доказательства ни кто не показал, то водолаз что-то увидел в озере под словянском. С таким размахом мы бы уже уничтожили пол Ростовской области. Когда в Донецке лупанули камаз с сепаратистами (около 30) то видео и фото облетели весь мир 15 раз. Как артилерист находящийся за энное количество киллометров смог разглядеть сколько уничтожено и кто из них чечениц а кто славянской внешности? В прицел что-ли? То генерала шпиона поймали, то не поймали.
Ліпіни до Боголюбы Показати IP 1 Липня 2014 14:46
Та вони байок Тимчука начитаються і дурять людей!!!
Юхим Показати IP 1 Липня 2014 14:52
А чого це так тролі тут забігали? Мабуть отримали вказівку ретельніше проводити свою пропаганду у звязку з цими подіями:)
Пилип до Юхим Показати IP 1 Липня 2014 14:59
Яка пропаганда? Який розумний повірить, що після арт-обстрілу хтось піде і буде рахувати вбитих? Ну хіба ти...?:)
Юхим до Пилип Показати IP 1 Липня 2014 15:25
Ні, рахували по купкам л...на, які залишалися:)
бандід до Пилип Показати IP 1 Липня 2014 16:25
Дурачок, якби ти служив в армії хоч єфрейтором, то знав би, що існує військова розвідка, яка визначає чисельність живої сили противника і є артилерія, яка розраховує кількість жертв при влучному попопаданні в район скупчення живої сили. А ти, дитя, крім клавіатури ще нічого в житті не бачило.
сектор Газа до бандід Показати IP 1 Липня 2014 16:58
По тобі і видно, що ти рядовим і служив бо на більше в тебе... не вистачає! Розвідка в армії є, але не зараз і не в українській!!! Розвідка і дані зараз це фейсбук Тимчука!:)
бандід до сектор Газа Показати IP 1 Липня 2014 18:43
Помиляєшся. Я якраз служив командиром розвідвзводу і за кордоном. А ти, видно, комісований, якщо не знаєш, що рядові цього не знають. Мінусуй ще.
сектор Газа до бандід Показати IP 2 Липня 2014 09:19
От по тобі і видно, що ти комісований!:) З таким "досвідом" сидиш і строчиш, а не на Сході допомагаєш!!!
гість до Пилип Показати IP 1 Липня 2014 16:45
це ж треба зробити 11 заходів в інтернет, щоб відмінусувати те, що не подобається, а собі поставити 11 плюсів:) так роблять тільки тролі, ось ти і погорів. навпаки, це вашій брехні, тролі, ніхто не вірить.
Яяя до ліпіни Показати IP 1 Липня 2014 14:59
Якби нас можна було так легко обдурити ,то і ми були б в ліпінах
yoyo до Яяя до ліпіни Показати IP 1 Липня 2014 15:01
Да вас з 2004-го дурять, а ви... досі не в Ліпінах?
Луцьк до yoyo Показати IP 1 Липня 2014 15:38
То якого х.... ти стільки часу, такий розумний, робиш в Україні?
yoyo до Луцьк Показати IP 1 Липня 2014 15:58
Кіно знімаю про самознищення нації!:) У Холівуді мільйонером стану!:)))
гість до yoyo Показати IP 1 Липня 2014 16:42
кращу ціну отримаєш за кіно про самознищення жовтого карліка:) увесь світ з нетерпінням цього чекає.
ФигВам Показати IP 1 Липня 2014 16:23
"повідомив один з офіцерів артилерії" - в прицел пушки разглядел? Или с Тымчуком посоветовался насчет количества и состава?
МВ Показати IP 1 Липня 2014 16:54
мда .. наше населення темний ліс..... це ж треба мізки так зазомбувати українським ЗМІ... що навіть не припустити...що може існувати інша думка інших людей ( і їх може бути 10...100 і 1000)... про що говорити.... воно за клавою сидить і думає.... що 11 разів сам зайшов і собі плюсанув.... Шановний тут таких багато які підтримують і yoyo ... і бандіда і інших.... і не тролі ми, а люди,я кі мають право на свою думку і тут її висловлюємо, і якщо вона не така як в тебе, то вибач, це не дає тобі ніякого права тут нікого обзивати
мир до МВ Показати IP 1 Липня 2014 17:35
Ох дякую, що відповіли за нас) А то вже сил немає читати ту баранячу тупість. Заладили - тролі, тролі. Нічого, надіюсь вони скоро проснуться, і зрозуміють що допомогли зруйнувати нашу країну.
иван Показати IP 1 Липня 2014 17:07
можна булоб повірити якби небрехали 3 2004 року або ще раніше з 1991року : Розподілили між собо патрійоти з комуняками все комунанальне майно- нерухомість-земельні надра-банки-трасти викачали з народу всі ресурси загнали всіх в кабалу :- а нам мінімальні пенсіі втридорога ціни на газ воду-медецину : А тому що енергетика в руках бандита Ахметова- Турбоатом кормить Жванію і Мартиненка- всі медійні ресурси в руках украіськой свиной еліти-а в середіні дожирають то що ім залишилося силові структури : До сіх пір кормим податкову міліцію яку вже сто раз збирались розігнати як і других дармоїдів : А тепер скажіть для в кожному місті монуменальні споруди сбу-ще з радянських часів : Вони що незнали що готовиться інтерванція в Украіну-що робиться на сході ? Думка така чому все починалося на сході бо для цього грунт (наркоманія-безробітья-репресіі і твариний страх від бандитів Ахметова і його головорізів а він на вободі-ходить до шоколадного на прийоми ) Це все могло бути і на заході украіни якби частина людей непоіхала за границью щоб заробити і витягнути свою сімью із злиднів : Я вже давно перестав вірити цим продажним шкурам
Патріот Показати IP 1 Липня 2014 17:33
Ого, Ото наволоч трололошенська загуділа! Ваші випорожнення у коментах вже нікого не дивують - інформаційна війна навчила думати і не сліпо вірити тому що бачиш. А кого не навчила - ну горбатого... Знервовано дзяволять су*и на короткому повідку хазяїна) Мед для вух - бійтеся, коли страшно!)
мир Показати IP 1 Липня 2014 17:41
Підіть ввімкніть 5канал, з"їште рошенку та заспокойтесь. І повторяйте про себе " Немає ніяких тролів, немає ніяких тролів. То просто моя хвора уява". Не забудьте в кінці прокричати - Слава Україні!
отож Показати IP 1 Липня 2014 18:47
Придур один, а ніків скільки!
ЛЮБОМЛЬЧАНИН Показати IP 1 Липня 2014 20:57
І ВСЕТАКИ - ЯК ПРИЄМНО ЧИТАТИ : ЗНИЩЕНО 250 БОЙОВИКІВ - ТЕРОРИСТІВ, СЕПАРАТИСТІВ, НАЙМАНЦІВ І ЩЕ "ДЕЯКОЇ " МЕРЗОТИ ... СЛУХАЙТЕ, КОМУНЯКИ, РИГІ І ВАМ ПОДІБНІ - І ВАШІЙ АВАРТЮРІ ПРИЙШОВ КІНЕЦЬ !!! ЗАПАМ"ЯТАЙТЕ _ УКРАЇНА БУДЕ ЗАВЖДИ НЕЗАЛЕЖНА ТА НЕПОДІЛЬНА і ХТО ДО НАС ПРИЙДЕ З МЕЧОМ, ТОЙ І ВІД ТОГО МЕЧА ЗАГИНЕ М!!!
Анонім Показати IP 2 Липня 2014 19:20
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus