USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Фото зброї бойовиків, вилученої в Слов’янську

8 Липня 2014 11:42
Міністерство оборони має численні докази застосування терористами зброї російського походження. Про це вчора, 7 липня, під час спілкування з журналістами в зоні проведення АТО повідомив Міністр оборони України генерал-полковник Валерій Гелетей, - повідомляє «Урядовий портал».

Керівник військового відомства продемонстрував представникам ЗМІ зброю та боєприпаси, вилучені у бойовиків під час звільнення міста Слов’янськ.

«Ви бачите зброю, вилучену у терористів. Це – протитанкові керовані ракети, призначені для ураження танків та броньованої техніки. Їх менший аналог – «Фагот», вогнемети виробництва 2002 року, переносні зенітно-ракетні комплекси, пускові механізми та ракети до них, – зазначив глава оборонного відомства під час демонстрації зразків зброї.

Фото: ТСН



Нагадаємо, Військове телебачення України оприлюднило ВІДЕО входження сил АТО в місто Слов'янськ 5 липня 2014 року.

Генерал-полковник Валерій Гелетей повідомив, що зараз багато автомобільних шляхів заміновано терористами. Йдеться про траси Слов’янськ – Краматорськ,

Слов’янськ – Артемівськ.

«Чимало мін і снарядів, які не спрацювали, лежать прямо на узбіччі та проїжджій частині. Існує вірогідність їх детонації, тому ми вживаємо заходів для максимального пришвидшення розмінування та знешкодження мін і боєприпасів. З цією метою практично цілодобово до виконання завдань залучені визначені підрозділи відповідного профілю», – повідомив Міністр оборони України

Міністр оборони категорично спростував поширену окремими ЗМІ інформацію про нібито захоплення терористами літака Су-25 Повітряних Сил ЗС України.

Валерій Гелетей наголосив також, що одностороннього припинення вогню зі сторони українських підрозділів, задіяних в АТО, більше не буде:

«Президент України заявив про це однозначно. Тепер будь-які переговори можливі виключно після остаточного складення зброї бойовиками», – підкреслив Міністр оборони України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
304 Показати IP 8 Липня 2014 12:10
Фагот (ПТРК) Разработан в КБ Приборостроения (Тула) и ЦНИИТочМаш[2]. Принят на вооружение в 1970 году.
304 Показати IP 8 Липня 2014 12:13
Другие эксплуатанты Украина Белоруссия Греция Болгария Сербия
кадр Показати IP 8 Липня 2014 13:24
Це ж скільки зброї осяде в руках тих, хто у різних "Айдарах", "Донбасах", "Азовах"... вони ж сформовані стихійно і для сьогодння на Сході, а потім ця маса людей з Самооборони і Правого сектора розїдуться по домівках і прихвативши-сховавши трофеї... О-то буде...
304 до кадр Показати IP 8 Липня 2014 23:54
птуры просрочены,срабатывают15-20% ,гранатометчики раз сними лохонулись ,потому и кинули .Знатная добыча однако...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus