USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У спальному мікрорайоні Луцька просять встановити гасії швидкості

31 Березня 2017 09:28
Батьки дітей, які відвідують ДНЗ №19 та НВК №26 закликають міську владу облаштувати штучні гасії швидкості на двох вулицях, де в ДТП травмуються діти.

Про це йшлося під час 21-ї сесії міськради 29 березня.

У запиті до секретаря міськради депутат Олександр Лазука повідомив, що до нього звернулися батьки дітей, які відвідують ДНЗ №19 та НВК №26 та дирекції цих навчальних закладів з проханням облаштувати штучні гасії швидкості на пішохідних переходах на вулиці Воїнів-інтернаціоналістів поряд з магазином «Славутич» та вулиці Кравчука навпроти ТЦ «Слон». Як зазначають у колективному зверненні батьки та керівництво начальних закладів, цими вулицями постійно курсують автомобілі, дуже часто порушуючи правила дорожнього руху та перевищуючи допустиму швидкість, чим наражають дітей та дорослих пішоходів на небезпеку. На цих переходах, зі слів депутата, були випадки травмування дітей та дорослих. Зокрема, 22 березня цього року травмувалася учениця 7-го класу НВК №26.

Ситуація, як наголосив депутат, неприпустима та потребує нагального вирішення. Отже, він просив облаштувати гасії швидкості на пішохідних переходах зазначених вулиць, додавши до запиту колективне звернення, яке підписав 631 мешканець мікрорайону.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 31 Березня 2017 10:05
Їжджу часто в цьому районі, хай ставить влада лежачих поліцейських, але ОДРАЗУ ПІСЛЯ того як заробить (ЯКІСНО!) величезні ями глибиною в колесо!!
Лучанка Показати IP 31 Березня 2017 12:02
Спочатку потрібно думати за безпеку ДІТЕЙ- ПІШОХОДІВ, і ставити СПЕРШУ гасії швидкості, а ПОТІМ думати за залізо, адже сідаючи за кермо - ви автоматично отримуєте зброю!!! На жаль, не всі цінують життя інших та думають , якби швидше залатити яму, аби туди їх колесо не вскочило! Дороги треба ремонтувати, але писати про пріорітет колеса автівки над дитячим життям -повна деградація!!!
Водій Показати IP 31 Березня 2017 12:25
А давай те відразу на всі вулиці поставимо поліцейських лежачих та будемо ходити пішки. Культури водіння та правил перетину вулиць треба вчити. Подивіться як люди через дорогу переходять, як йшли по одинці, так і через дорогу, що тяжко почекати, поки підійдуть пару охочих перейти на іншу сторону вулиці і разом перейти? Інше питання, що переходячи вулицю пішоходи впевнені в тому, що вони праві і авто має зупинитись в будь-якому випадку, навіть не дивляться по сторонам, а потім претензії по водіїв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus