USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У співробітника РНБО виявили коронавірус

16 Червня 2020 22:17
У одного зі співробітників апарату Ради національної безпеки й оборони виявили коронавірус SARS-CoV-2.

У зв’язку з цим відомство переходить в онлайн-режим роботи, повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у коментарі виданню Дзеркало тижня, передає Укрінформ.

«Справді, один із співробітників Ситуаційного центру РНБО отримав позитивний результат тесту. Стан співробітника задовільний. Проводиться, як годиться в таких випадках, епідеміологічне розслідування, встановлюються контактні особи», – розповів Данілов.

Він уточнив, що йдеться про працівника Ситуаційного центру РНБО, що розташовується на вулиці Петра Болобачана, а не в Офісі президента на Банковій.

«Ми всі, хто мав контакт із хворим колегою, здали тести і чекаємо на результат. Зрозуміло, що, не чекаючи його, ми обмежили спілкування, контакти, перейшовши в онлайн-режим», – додав секретар РНБО.

Як повідомлялося раніше, у дружини Президента України Олени Зеленської було виявлено COVID-19. Президент України Володимир Зеленський перейшов на особливий режим роботи у зв’язку з виявленням COVID-19 у його дружини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus