USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У спорткомплексі ДЮСШ №3 у Луцьку тривають ремонтні роботи

20 Жовтня 2020 12:47
Нещодавно приміщення спорткомплексу Дитячо-юнацької спортивної школи №3 було придбано у комунальну власність, що стало початком його нового життя. Тому радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Костянтин Петрочук та директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Володимир Захожий завітали до спорткомплесу, аби ознайомитися із позитивними змінами, що впроваджуються тут.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

«Раніше умови тут були жахливі, стара стеля цвіла, не було чим дихати через грибок, не було опалення. Скажімо відверто: вони були гнітючими.

Сьогодні ми бачимо відремонтовані стіни, стелю, душові, роздягальні на першому та другому поверхах, оновлено основний зал. На разі розпочинаються роботи із реновації підлоги спорткомплексу, триває капітальний ремонт входу.
Нещодавно тут відбувся чемпіонат Волинської області, міста Луцька, з художньої гімнастики. Дійсно, тепер приємно зайти у це приміщення та займатись тут спортом. Окрім того, для Федерації художньої гімнастики ми придбали професійний помост та килим. Будемо й надалі розвивати цей спорткомплекс», - розповів Ігор Поліщук.
Наразі ремонтні роботи у спорткомплексі тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus