USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У спорткомплексі СНУ облаштують місця для людей з підозрою на коронавірус

25 Березня 2020 16:16
У спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки облаштують місця для людей з підозрою на коронавірусну інфекцію.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив ректор СНУ Анатолій Цьось.

«Результативність протидії епідемії коронавірусу залежить від кожного з нас. Віримо, що все буде добре. Проте, потрібно готуватися до найгірших варіантів розвитку подій. Ректоратом Університету імені Лесі Українки прийнято рішення про можливість облаштування в спортивному комплексі місць для осіб з підозрою на коронавірусну хворобу. Сподіваємося, що облаштовані місця залишаться вільними до закінчення епідемії», – йдеться у дописі.

Як зауважує Анатолій Цьось, дане рішення прийняли на підтримку звернення народного депутата України Ігоря Палиці.
Як повідомлялося, приміщення двох критих спортивних залів в Луцьку підготують для можливого розміщення хворих на коронавірус середньої важкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
@ Показати IP 26 Березня 2020 07:41
Це зрозуміло. Але в разі необхідності ,де додатково взяти велику кількість мед.персоналу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus