USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У США готують нові санкції проти Росії

1 Червня 2017 10:34
Лідери Банківського комітету Сенату США з обох партій заявили про бажання посилити санкції проти Росії через її дії в Україні та Сирії, а також через вторгнення Кремля в кіберсистеми Сполучених Штатів.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на агенцію Bloomberg.

Зазначається, що з подібною пропозицією виступили голова комітету щодо банків сенатор з Айда Майк Крейпо і співголова від демократів сенатор з Огайо Шеррод Браун.

Відтак, законопроект дозволить запровадити нові широкомасштабні санкції, що впливатимуть на такі сектори російської економіки, як, зокрема, видобуток корисних копалин, металургія та залізничні перевезення.

Також сенатори мають намір кодифікувати та посилити чинні санкції, зазначені у виконавчих указах, що стосуються обмежень щодо російських енергетичних проектів і боргового фінансування у ключових секторах економіки.

«Незважаючи на чинні санкції, Росія як і раніше є ворожою, впертою державою, яка посилює свою військову діяльність, пов'язану з кібер-інформаційних шпигунством, і яка дотримується економічної тактики, спрямованої на те, щоб завдати шкоди США та вбити клин між ними та їхніми союзниками», – пояснюють законопроект його автори та наголошують, що у Конгресі зацікавлені в ефективності та пропорційному посиленні санкцій проти Росії.

Зауважимо, що питання санкцій проти Росії група сенаторів в обох партіях підняла після того, як розвідувальне співтовариство оголосило в січні про свій висновок щодо втручання Росії у вибори президента США в 2016 році.

Нагадаємо, раніше президент Франції Еммануель Макрон під час особистої зустрічі з господарем Кремля Володимиром Путіним заявив, що у разі ескалації конфлікту на Донбасі санкції проти Росії буде посилено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Sieger Показати IP 1 Червня 2017 12:07
Цирк для лохів продовжується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus