USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У США кількість смертей від коронавірусу наближається до 35 тисяч

17 Квітня 2020 08:15
Станом на 06:00 за київським часом п'ятниці, 17 квітня, у США новим типом коронавірусу заразилися понад 677,5 тисяч людей. Недуга забрала 34 617 життів, тоді як понад 57,5 тисяч пацієнтів одужали та виписалися з медзакладів.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на портал Worldometer, який у режим реального часу збирає статистику з усього світу.

Найбільш ураженим залишається американський штат Нью-Йорк, де нову інфекцію підтвердили у 226 тисяч людей. Там від ускладнень COVID-19 померли 16 106 пацієнтів. Нагадаємо, що учені дослідили мутації коронавірусу у США і з'ясували, що поширення недуги у Нью-Йорку розпочалося задовго до першого зареєстрованого випадку. Більше про це читайте у матеріалі ТСН.ua.

На другому місці в Америці за кількістю інфікованих - штат Нью-Джерсі, де на COVID-19 захворіли понад 75 тисяч людей. Недуга тут забрала 3 518 життів.

Минулої доби президент США Дональд Трамп заявив, що США "пройшли пік" епідемії нового типу коронавірусу. Пізніше він оприлюднив рекомендації щодо трьох етапів відновлення американської економіки та виходу з карантину, впровадженого для боротьби з поширенням COVID-19. Очільник Сполучених Штатів наголосив, що остаточне рішення залишають за очільниками штатів.

Нагадаємо, спалах нового коронавірусу розпочався з ринку морепродуктів та тварин у китайському місті Ухань. Він викликає симптоми, схожі на застуду, але швидко вражає легені й інші органи. Патоген належить до великої родини коронавірусів. Хвороба поширилася вже на десятки країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus